Tradera

Idag är det fullt upp med att paketera Kevins gamla kläder jag sålt på Tradera, har sålt av stl 50-56. Fick ihop hela 706:- så är super nöjd. Självklart har jag sparat dom kläder jag tycker extra bra om eller som man har speciella minnen till.
Tycker d känns onödigt att spara alla hans kläder, för blir d fler barn här kommer vi ändå vilja köpa nytt. Sen e d ju så att när man bor i lägenhet har man inte hur mycket plats som helst att spara grejer på, vårat förråd e typ överfullt som det är.
Så nu blir det att köpa nya kläder för dom pengarna vi fått ihop istället, blir dock inte förrens han kommer upp i stl 74. Har spanat in en sparkdräkt på Lindex ett tag nu som jag funderar på att ge honom nästa lördag då han blir 5 månader, skulle bli så fin på honom.

Här är några utav dom plagg jag sparat:



Känner mig äntligen bra igen, har inte varit några roliga dagar här inte...inte roligt när man känner att man inte orkar göra det man vill göra. Som tur är så är Kevin en super snäll bebis så d har ändå gått väldigt bra. Hemmet har dock blivit extremt lidande, ser ut som ett bomb nedslag. Får bli att röja å städa när alla Tradera paket är färdiga.

Tänkte göra lite reklam för DOULA!
Min kompis Bambi har precis utbildat sig till doula och skulle vilja hitta blivande föräldrar som hon kan hjälpa både innan och under förlossningen. Ni som inte vet va en doula är för något gå in och läs här; http://www.doula.nu/
Är det så att ni tycker det låter intressant eller blir nyfikna på det hela skriv till mig så ber jag henne ta kontakt med er. Hon va med på min förlossning, dock va hon inte utbildad då, och jag tycker hon gjorde ett helt fantastiskt jobb. Lugnade både mig och Edvin!

Ni får en en underbar dag!

Kommentarer
Postat av: Ida & Jouline.

Nä vi hann inte ta några. Nästa gång blir det kort :)

2011-03-09 @ 08:29:43
URL: http://alexandraida.blogg.se/
Postat av: Anna-Mamma till Kevin

Ska till grannstaden idag och tänkte då passa på att besöka Babyprofffsen eller BArnenshus - där borde jag ju kunna hitta en bra Babyvakt! :) Ska spana in den du tipsade om också! :)



Tradera är bra! Roligt att få lite extra pengar å kunna köpa nytt för! :)



Hoppas ni får en bra dag! KRAM

2011-03-09 @ 09:24:41
URL: http://annacondas.blogg.se/
Postat av: Fröken M

åh, jag har aldrig testat att sälja saker på tradera,men extra pengar är alltid välkomna, och jag har en massa bebiskläder här hemma som inte ens är använda...

Ha en toppen dag ! kram

2011-03-09 @ 10:26:11
URL: http://frokenmela.se
Postat av: Malin & Prinsessan

Vi har redan skrivit upp 70stycken som vi ska bjuda. Stor släkt och vänkrets här :) Nästan så man hoppas att inte alla kommer, haha!



Visst är det bra med Tradera. Har också lite auktioner på gång, tänker precis lika som du där!



Kram

2011-03-09 @ 15:27:27
URL: http://malinkarlstrand.blogg.se/
Postat av: Millah

Hej... Allt bra?

Jag har igång massa roliga tävlingar & det kommer in nya titt som tätt!



Du hittar tävlingarna här---> http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.html



Ta hand om dig =) Kramar // Millah

2011-03-11 @ 01:04:08
URL: http://millahoman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0